Over ons

B Smart-trade BVBA, opgericht in 2010, en gelegen in het hart van Limburg te Bilzen, België.

heeft tesamen met een aantal leveranciers, die ieder gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van allerhande LED-applicaties, gaande van de allom gekende strips en de vervanging van de standaard gloeilamp door LED-lampen, over decoratieve verlichting en industriële verlichting alsook SMPS, een charter ondertekend.

De bedrijven bezitten hun eigen geavanceerde productie-apparatuur, een sterk technologisch team en een uitstekende productie-technologie.
De bedrijven exporteren hun producten reeds naar meer dan 10 landen over de vijf continenten. De afgewerkte producten worden reeds goed ontvangen door al hun klanten.

Onderzoek, ontwikkeling en voortdurende innovatie zijn de drie pijlers waar de bedrijven prat op staan. Energiebesparing en de bescherming van het milieu is de gemeenschappelijke plicht van de mens waaraan we samen aan werken. Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn een grote troef voor de Europese markt.

Wij van onze kant zullen ons blijven inspannen op het gebied van de ontwikkeling en de mogelijkheden betreffende LED-verlichting in het halfgeleider-gebied.
Door het combineren van de meest geavanceerde technologieen op het gebied van halfgeleider-technologie, informatie-technologie en traditionele verlichting technologie, gaan we voor de realisatie van de tweede revolutie op het gebied van verlichting.

                                                                                                                                                                                    

B Smart-trade          Paul Derewianka                           

 


B Smart-Trade bvba, Akkerstraat 5, 3740 Bilzen, Tel: +32 472 533 631, info@bsmarttrade.be