Hulp bij het aansluiten van uw ledstrip!

Het aansluiten van een LED strip is eenvoudig, maar er zijn wel een aantal dingen die u moet weten. Om u te helpen leggen we in deze nieuwsbrief alles uit over LED strips!

Verschillende soorten LED strips
LED strips zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. U kunt kiezen voor een warme, heldere of koude lichtkleur. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten gekleurde LED strips: RGB (alle kleuren), RGBW (alle kleuren + warm wit) en RGB+CCT (alle kleuren + alle temperaturen wit licht)

Wat heeft u nodig?
Voor het aansluiten van een LED strip heeft u de volgende accessoires nodig:

Voedingsadapter: een LED strip werkt op 12V of op 24V. De stroom uit het stopcontact moet dus worden omgezet. Dit doet de voedingsadapter. Op de productpagina’s van onze LED strips wordt aangegeven welke adapter u nodig heeft.

Controller: om de LED strip te kunnen bedienen met bijvoorbeeld een afstandsbediening heeft u een nodig. De controllers zijn radiografisch waardoor u de afstandsbediening er niet op hoeft te richten. Eén controller kan worden gebruikt voor de bediening van één LED strip.

Bediening: een LED strip kan worden bediend met een afstandsbediening, wandbediening of via uw telefoon. Voor dit laatste heeft u een wifi-module nodig.

Koop LED strips in onze webshop

Meest Recente Posts

andere LED producten

andere realisaties

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij u helpen?