Crystal Cast™ Marine Topcoat


Weersbestendige epoxycoating voor een dikke, glansrijke bescherming

De Crystal Cast™ Marine Topcoat is een combinatie van een hoogglans topcoat en aflaklaag, geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Door de verbeterde UV bestendige formulatie in combinatie met de hoge mechanische eigenschappen is de Marine Topcoat uitermate geschikt voor producten die buiten worden gebruikt zoals onder andere: jachten, sloepen, surfboards, carbon producten, tuinmeubels en kunstwerken.

Slechts één laag is voldoende voor een mooi resultaat. In het geval dat een tweede laag wenselijk is, zal de eerste laag geschuurd moeten worden voor het aanbrengen van de tweede.

Op hout en andere poreuze materialen wordt het aanbevolen om eerst een laag Crystal Cast™ Aqua Sealer aan te brengen. Dit voorkomt het opkomen van luchtbellen tijdens het uitharden van de Marine Topcoat.

Meng de twee componenten zorgvuldig tot een mooie homogene massa ontstaat. De Marine Topcoat zal in een grote massa snel warmte gaan ontwikkelen en als gevolg daarvan versneld uitharden. Verdeel de MArine Topcoat daarom na het mengen snel over het te coaten oppervlak en strijk het daarna kruislings na. De omgevingstemperatuur dient tussen de 18 en 25°C te liggen. Een lagere temperatuur maakt de hars dikker en lastiger aan te brengen. De verwerkingstijd in de mengbeker bedraagt 25 minuten.

 

Crystal Cast™ Marine Topcoat op onze webshop

Meest Recente Posts

andere LED producten

andere realisaties

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij u helpen?