Crystal Cast™ PSA


Crystal Cast ™ Porosity Sealer Aqua (PSA) is een unieke epoxy-sealer op waterbasis

Deze milieuvriendelijke en veilig te verwerken sealer / primer is hét voorbehandelingsmiddel voor houten en betonnen ondergronden en werkt tevens als hechtlaag voor Crystal Cast™ Pro en vele ander harsen uit de Crystal Cast serie. Eén laag PSA werkt als sealer, twee lagen PSA geeft een lak-effect en een derde laag een zijdeglans afwerking; ideale voor al het hout in de tuin van de creatieve hobbyist: van meubels, hekwerken en pergola's tot houten en stenen kunstvoorwerpen. PSA is aan te brengen met roller of kwast en moet verdund worden met water! Crystal Cast™ PSA bevat geen oplosmiddelen!

Over PSA

PSA kan sterk worden verdund met water, wat de viscositeit extreem laag maakt. Dit maakt het uitermate geschikt als primaire hechtlaag. Het wordt gebruikt als houtprimer op nieuw hout en oud hout, maar ook als verhardingsmateriaal wanneer toegepast of geïnjecteerd in oud hout voor conserveringsdoeleinden. Minder verdund wordt het een transparante vernis met een hoge slijtvastheid. Daarnaast zal het de kleur van hout en andere materialen zoals keramiek of koolstofvezel intensiveren. Zonder te verdunnen is het een lijm waarmee fineer op materiaal zoals hout, carbon/epoxy producten en nog veel meer materialen is te verlijmen.

Aangebracht in maximaal 2 dunne lagen, zorgt de microporeuze laag voor een waterbarrière bij materialen die moeten ademen zoals hout en beton.

Crystal Cast™ PSA bevat geen oplosmiddelen, heeft geen VOS-uitstoot en ruikt niet wanneer het wordt aangebracht in tegenstelling tot andere lakken. Deze nieuwe generatie vernis biedt een onschadelijk alternatief voor alle huidige bekende systemen. Gereedschap is dan ook gemakkelijk te reinigen met warm water en zeep.

Kerneigenschappen

  • Te verdunnen met water: maximaal tot 3 delen
  • Gemakkelijke mengverhouding van 1:1 (met max 3 delen water)
  • Microporeus
  • Gereedschap makkelijk te reinigen met water en zeep
  • Extreem lage viscositeit zal elk poreus materiaal diep in de grond zetten
  • Kan worden aangebracht op vochtige ondergronden
  • Geen stank

 

Crystal Cast™ PSA op onze webshop

Meest Recente Posts

andere LED producten

andere realisaties

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij u helpen?